O nama

Vjerujući kako na hrvatskom tržištu možemo ponuditi bolju i profesionalniju, cjelovitu uslugu proizvodnje i distribucije vrhunskih sportskih nagrada, 1992. godine pokrenuli smo Brodić-promet. Od skromnih 9 kvadrata prodajnog prostora u Domobranskoj ulici u Zagrebu, narasli smo u najvećeg proizvođača pehara u zemlji i tvrtku prvog odabira mnogih nacionalnih sportskih saveza, kao i raznorodnih lokalnih organizacija. Osobito smo ponosni što smo još kao mala obiteljska tvrtka prepoznati po ustrajanju na izvrsnosti. To je ideal kojim se vodimo i danas, kad se prodajno-proizvodni prostori Brodić-prometa na lokacijama u Zagrebu i Zaboku prostiru na više od 900 kvadrata.

Odlikuju nas pouzdanost i kvaliteta

Svatko je u nečemu najbolji, a mi smo tu uvijek kada najbolje treba nagraditi. Svojim klijentima pristupamo individualno te se trudimo u svakom trenutku pružiti najkvalitetnije proizvode i profesionalnu uslugu. Pritom jednaku superiornost za koju natjecatelji primaju nagrade, sami sebi postavljamo kao standard u pružanju usluge - i tako već 25 godina. Kontinuiranim inzistiranjem na pouzdanosti, kvaliteti i brzini stekli smo vjerne klijente koji su dobar glas pronijeli dalje, a to je najveća nagrada koju smo mogli primiti.  

Najveći hrvatski proizvođač pehara

Brodić-promet najveći je hrvatski distributer sportskih nagrada svih vrsta, ali vlastita proizvodnja pehara perjanica je naše ponude. Bilo da se radi o velikom međunarodnom natjecanju ili malom, lokalnom odmjeravanju snaga, u preko 140 modela na našim policama, zasigurno ćete pronaći onaj savršen za svoje potrebe. Uz Brodić-promet možete biti sigurni da će vaši pobjednici ponosno dizati u zrak vrhunski hrvatski proizvod! 

Cjelovita usluga od ideje do isporuke

Po sistemu ključ u ruke, od trenutka zaprimanja narudžbe do krajnje isporuke, sve vezano uz produkciju Vaših nagrada isključivo je naša briga. Vlastiti ljudski i tehnološki potencijali tvrtke Brodić-promet omogućuju nam potpunu kontrolu procesa proizvodnje ili nabave, dorade, pakiranja i dostave. I baš zato što svaki taj korak provodimo unutar tvrtke, možemo s punim uvjerenjem garantirati kvalitetu i rokove zbog kojih nam se kupci uvijek vraćaju.  

Nijedna pobjeda za nas nije prevelika

Dodjela nagrada kruna je svakog natjecanja i priredbe. Zato pri njihovom odabiru tražite partnera koji će zadovoljiti Vašu izbirljivost, isporučiti količine i ispoštovati rokove. Nekoga tko će Vam olakšati posao i pomoći da ostvarite svoju viziju. To može samo onaj tko u svakom trenutku na skladištu ima potrebne zalihe. U kvalitetu naših proizvoda i usluga dosad su se uvjerili mnogi klubovi i savezi diljem Hrvatske, uvjerite se i Vi. Uvijek kada želite nekome odati priznanje, odaberite Brodić-promet!

Uz pobjednike od 1992.

vrh stranice

Zavirite u kategoriju exclusive nagrade i otkrijte novitete u našem asortimanu!